Fløjlsblødt kanelbrød

Instant hummus

img_20170801_110835_521

Hummus smager virkelig godt, og kan spises til utrolig mange ting. Men det tager virkelig lang tid at lave, fordi de skide kikærter skal stå i blød i 100 år! Og det kan man jo ikke bruge til noget, når man har lyst til hummus NU! Det er der heldigvis en løsning på 🙂 Her får I opskriften på min instant hummus, og den tager kun 5 minutter at lave 🙂

Ingredienser

1 ds kikærter (400 g)

4 spsk olivenolie

1 1/2 spsk creme fraiche 9%

1/2 spsk stødt spidskommen

1 spsk tahin

3 fed hvidløg

1/2 citron, saften derfra

Salt & peber

Sådan gør du

Hæld vandet fra kikærterne og kom dem i en blender sammen med de øvrige ingredienser. Blend til ønsket konsistens. Smag til med salt og peber. Done 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fløjlsblødt kanelbrød